Executive Pastry Chef Enes Şahin






    1983 Bolu doğumluyum ,Evliyim, 1 çocuk babasıyım.

    Ortaokul ve liseyi Mengen Anadolu Aşçılık Meslek Lisesi’nde tamamladım daha sonra Açık öğretim Üniversitesinden 4 yıllık Konaklama İşletmeciliğini bitirdim.

      Okurken bir taraftan çalışmaya başladım. Kempinski Bodrum’da çıraklık, Rixos Ankara , Rixos Kazakistan , Hilton ,Hapimag Sea Garden ve  Fauchon Paris İstanbul’un açılışlarında bulunup Executive Pastry Chef’liğini yaptım.

     2015’te DessArt için hayaller kurmaya ve projeler hazırlamaya başladım ve bu projeyi edindiğim deneyimlerle hayata geçirmeye hazır olduğumu hissediyorum.

 

Saygılarımla

Enes Şahin



DessArt öncelikle tescilli bir markadır. Kendini diğer pastanelerle aynı sınıfa koymayan, marka ve fikrin sahibi şef Enes Şahin 'in öncülüğünde Avrupa standartlarında ürün üretmeyi planlayan, 1. sınıf bir işletme fikridir. Böyle bir işletmenin maliyetli bir kurulumu olduğu için deneyimlerim ile bütçesini birleştirmek isteyen yatırımcısını aramaktadır.

 


  

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Yumurta beyazı nasıl kabarır ?

Şeker şurubu ve Karamel Şeker Sıcaklık Grafiği

Meringue (mereng)